Miraxh varrimet 

"Një person i ndjerë meriton të vlerësohet dhe respektohet edhe pas jetës së tij."


Keni nevojë për një varrosje islamike apo doni të transferoni të ndjerin jashtë vendit?
Ne jemi në dispozicionin tuaj rreth orës.

Propheten Moschee in Medina

Çfarë na bën të veçantë?

Varrosja islamike

Instituti ynë është specializuar në fushën e varrimeve islamike. Ne kryejmë si ritualet e detyrueshme ashtu edhe ato të rekomanduara të një varrosjeje islamike për të ndjerin e të gjitha shkollave juridike (Sunna, Shia, etj.). 


Kompetenca profesionale

Falë bashkëpunimit tonë me institutet arsimore islamike, xhamitë dhe varrezat me banjë të çertifikuar nga higjena, ne mund të demonstrojmë kompetencë profesionale në të gjitha fushat e varrosjes islamike. 


muslimische Bestattung

Këshillim

Jemi të lumtur t'ju ofrojmë këshilla falas. Ne jemi dit e nat për ju rreth 24 orë në të gjitha shtatë ditët dhe e konsiderojmë si detyrë tonë t'ju mbështesim me pasion.


Inhalte von Google Maps werden aufgrund deiner aktuellen Cookie-Einstellungen nicht angezeigt. Klicke auf “Zustimmen & anzeigen”, um zuzustimmen, dass die erforderlichen Daten an Google Maps weitergeleitet werden, und den Inhalt anzusehen. Mehr dazu erfährst du in unserer Datenschutz. Du kannst deine Zustimmung jederzeit widerrufen. Gehe dazu einfach in deine eigenen Cookie-Einstellungen.

Zustimmen & anzeigen